Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

De klokkenluider van de Notre dame - Sterallures.

vr 10 maart 2017 t/m zo 12 maart 2017

vr 16.15 (€10,00) en 20.15 uur Za 15.00 en 2015 uur zo 15.00 uur /€15,00 -familievoorstelling! geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

SterAllures (Amateurvereniging)

In de vuile straten van het 16e eeuwse Parijs wemelt het van de dieven, zwervers en bedelaars. Het enige vertier dat de mensen hebben is het jaarlijkse zottenfestival, waar het lelijkste gezicht van Parijs wordt gekroond tot Koning der dwazen.


Op het stadsplein, dat wordt gedomineerd door de imposante kathedraal de Notre Dame, zingt en danst de beeldschone Esmeralda tijdens het jaarlijkse zottenfestival. Ze trekt meteen de aandacht van drie mannen, Quasimodo, Dom Frollo en Gringoire, die alle drie hopeloos verliefd op haar worden. De mannen doen alles wat in hun macht ligt om de prachtige Esmeralda te veroveren. Maar hoe ver zullen zij gaan??
Deze musical vertelt op een prachtige en vrolijke manier dit verhaal van Victor Hugo, en zit vol met schitterende ballads en knallende ensemblenummers. Natuurlijk zorgen diverse karakters in de voorstelling voor de nodige humor.

 

"De Klokkenluider van de Notre Dame” is een echte familievoorstelling! Leuk voor jong en oud, geschikt voor kinderen vanaf  3 jaar.
 
Deze voorstelling maakt géén deel uit van de professionele Klooster theaterprogrammering.
 
 


http://www.sterallures.com

 

PromoFilmpje


Locatie

Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden


Musicalvereniging SterAllures

Musicalvereniging SterAllures