Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Streek en Boerenkaas markt

za 24 juni 2017

van 9.00 tot 17.00 uur met veel streekproducten, minikinderboerderij en echte Woerdense Boerenkaas compleet met handjeklap en proeverijen.

Altijd vers en dichtbij!

Streekmarkt WoerdenStreekproducten zijn lekker, vers en gezond. De kaasboer even verderop, de fruitteler om de hoek, de scharrelslager uit het naburige dorp en IJsmakers, Worstdraaiers, broodbakkers, groentekwekers uit de buurt.

Allemaal maken ze hun producten op een duurzame manier met liefde voor het vak. U kent ze vast wel en het is fijn om te weten waar de producten vandaan komen. Op de Streekmarkt Woerden kunt u nog beter kennismaken met onze streekproducten en hun makers.

 

Blijf gerust een gezellig kopje koffie drinken, een pannekoek, een broodje of andere lekkernij eten. Ondertussen vermaken uw kinderen zich met het aaien en knuffelen van kleine dieren op de minikinderboerderij.

 

Informatief

Op de markt vindt u geregeld een speciale informatiekraam waar u alles te weten kunt komen over wat er in de regio te zien en te beleven is. Denk aan informatie over landbouw, natuur, dagrecreatie, natuurverenigingen, campings, bed & breakfast, fietstochten en wandel- en kanoroutes en meer.

Je proeft het ambacht op Streekmarkt Woerden!

 

Woerdense kaasmarkt

Hier wordt de échte boerenkaas verhandeld. In het seizoen stallen handelaren en zelfkazende boeren hun kazen uit, terwijl de spreekstalmeester de bezoekers meeneemt in de wereld van kaas.

Door middel van het klassieke ‘handjeklap’ wordt nog steeds handel gedreven.

Naast de bekroonde Goudse boerenkazen is er een oneindige keuze aan talloze kaassoorten. Ontdek de ambachtelijke markt, proef de frisheid van het land in de kazen en ontdek de historie van het kaasmaken.

 

Elke zaterdagochtend van 22 april t/m 19 augustus Tableau's Vivant (shows) die starten om 11.00 en 12.00 uur.


Locatie

Kerkplein Woerden


Streekmarkt Woerden

Streekmarkt Woerden