Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Streekmarkt

za 1 april 2017

van 9.00 tot 17.00 uur met streekproducten, en informatie.

Altijd vers en dichtbij!

Streekmarkt WoerdenStreekproducten zijn lekker, vers en gezond. De kaasboer even verderop, de fruitteler om de hoek, de scharrelslager uit het naburige dorp maken hun producten op een duurzame manier met liefde voor het vak. U kent ze vast wel en het is fijn om te weten waar de producten vandaan komen. Op de Streekmarkt Woerden kunt u nog beter kennismaken met onze streekproducten en hun makers.

 

U vindt er heerlijke producten zoals verschillende soorten kaas, groenten en fruit, brood, vlees, ijs en zuivel, bloemen en planten, en gezelligheid. Blijf gerust een kopje koffie drinken, een broodje of andere lekkernij eten. Ondertussen vermaken uw kinderen zich met het aaien en knuffelen van kleine dieren op de minikinderboerderij.

 


Informatief

Op de markt vindt u geregeld een speciale informatiekraam waar u alles te weten kunt komen over wat er in de regio te zien en te beleven is. Denk aan informatie over landbouw, natuur, dagrecreatie, natuurverenigingen, campings, bed & breakfast, fietstochten en wandel- en kanoroutes en meer.

Je proeft het ambacht op Streekmarkt Woerden!

 


Locatie

Kerkplein Woerden


Streekmarkt Woerden

Streekmarkt Woerden