Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Open Akoestisch Podium

do 19 oktober 2017

aanvang 21.00 uur toegang en deelname gratis

Het open podium is voor iedereen. Ben je zanger(es), bespeel je een instrument of je houdt gewoon van geïmproviseerde muziek dan ben je hier aan het juiste adres. Want deze avond komen muzikanten samen spelen en of hun nieuwe repertoire laten horen.

Singer/songwriters, bands alles is mogelijk op het open podium en het is de avond bij uitstek om (andere) muzikanten te leren kennen.
 

Het open akoestisch podium is een aantal jaren terug in 't Bierhuys gestart dankzij twee muzikanten, Willem Jacobs en Martin Voogd. Zij begonnen op die avonden akoestisch te spelen en zingen. Dit bleek zo'n succes dat meerdere muziekanten hun met andere instrumenten zijn gaan aanvullen. Na circa een half jaar werd het tijd gevonden om dit op een meer gestructureerde wijze in te gaan vullen en werd besloten tot de oprichting van SOAP.

 

Stichting Open Akoestisch Podium organiseert nu met medewerking van 't Bierhuys twee maal per maand een 'akoestisch open podium' avond. Te weten op de eerste en de derde donderdag van de maand.

 


De stichting schaft door het aanboren van externe fondsen instrumenten en apparatuur aan om de drempel tot optreden nog verder te verlagen. 


Locatie

Drinkerij 't Bierhuys van Oudheusdenstraat 3a Woerden


Soap / St. Open Akoestisch Podium

Soap / St. Open Akoestisch Podium