Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Nationaal Veteranen treffen 2017

za 23 september 2017

van 9.00 tot 17.00 uur. openluchtmuseum,onderdelenbeurs, de traditionele Kaasrit, Classic Speedway presentatie

Een jaarlijks spektakel!

Elk jaar vindt op de laatste zaterdag van september op het Exercitieveld in Woerden tussen 9.00 en 17.00 uur het Nationaal Veteraan Treffen plaats. Al sinds 1990 een evenement van internationale allure, waar vele duizenden deelnemers en liefhebbers van klassieke twee- en driewielers op afkomen. Alleen al de vele deelnemende voertuigen vormen een waar openluchtmuseum!

 

Er is een onderdelenbeurs, de traditionele Kaasrit wordt verreden en er is een prijsuitreiking voor de meest unieke voertuigen. Daarnaast zijn er vele merkenclubs aanwezig, waaronder de Zundapp- en de Spartaclub, die wegens het 100-jarig bestaan van deze merken groots zullen uitpakken! Ook dit jaar is er weer een "blikvanger". Ditmaal een Classic Speedway presentatie, m.m.v. Dutch Classic Speedway-Grasstrack Association. Voorts staat tijdens deze editie een veiling van unieke klassieke voertuigen op het programma. Uiteraard is bij dit alles ook aan de inwendige mens gedacht.

 

Wij hebben trouwens uw hulp nodig! We willen een beroep doen op de talloze bezoekers die de afgelopen jaren het evenement bezocht hebben. Dit heeft te maken met de steeds hogere kosten die het organiseren van een evenement als het Nationaal Veteraan Treffen met zich meebrengt.

 


Locatie

Exercitieterrein Woerden


a- algemeen:  beurs- markt -actie

a- algemeen: beurs- markt -actie