Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Nachtsessies met; Wild Kindness & Okke Punt

vr 20 januari 2017

van 20:00 tot 22:00 uur. muziek op de mooiste plekken van Woerden (Petrustoren). Het optreden is gratis, giften welkom, de ruimte beperkt tot max 40 pers..

NachtSessies brengt muziek op de mooiste plekken van Woerden.

Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Genieten zonder ruis van geklets of telefoons. Echt luisteren en genieten van het moment. Wegdromen bij de artiest die zijn ziel bloot legt en bereid is om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep 'vreemden'.

 

Wild Kindness

Wild Kindness is een samensmelting van Amber en Melle die al in de in de dreampop band Nowhere Near speelden, maar ze wilden samen nóg meer muziek maken. En zo geschiedde. Als akoestisch duo Wild Kindness worden er zowel covers als eigen nummers gespeeld. Liedjes van bescheiden schoonheid en ijl geluk, die met smaakvolle arrangementen en harmonieuze samenzang worden uitgevoerd. Ze benadrukken dat wilde emoties alleen getemd kunnen worden met onverbiddelijke zachtaardigheid en dat grootse gevoelens het best uitgedrukt worden met zachte stemmen en ingehouden arrangementen.

 

Okke Punt

Voor deze eerste editie hebben we Okke Punt uitgenodigd.

Okke Punt is opgegroeid in een muzikale familie en komt dus al snel tot de ontdekking dat hij talentvol is. Hij zingt, speelt gitaar, mondharmonica en schrijft zijn eerste eigen nummers. Op de middelbare school start hij met het spelen in bandjes en de stap naar het Conservatorium van Amsterdam is dan ook een logische.

 

Van 2009 tot 2013 volgt hij op het Conservatorium de opleiding Pop Zang. In die periode speelt hij in de band van Yori Swart, destijds 3FM Serious Talent. Na zijn opleiding doet hij mee met het programma De beste singer-songwriter van Nederland van Giel Beelen. Hij bereikt de finale en zijn nummer Life Aint Easy wordt gezien als een van de beste producten van het seizoen. In 2015 speelt hij in binnen- en buitenland in Fiction Plane. Hij speelt gitaar en doet vocals. Tijdens een van de tours in Amerika schrijft hij het nummer 'Wat een dag' voor de wintercommercial van UNOX. Hij speelt dit nummer vervolgens o.a. live bij Giel Beelen op 3FM. Het nummer wordt verkozen tot meest populaire reclamemuziek van 2015. In september 2016 bracht hij zijn debuut EP uit.

De optredens zijn gratis toegankelijk maar wij vragen de bezoekers een leuk bedrag in de gitaarkoffer van de optredende artiesten te doen.

 

De volgende edities zijn op 17 februari in Saudade wijnwinkel Woerden en 17 maart in de Petrustoren.


Locatie

Petrustoren Kerkplein Woerden


Kult Kompagnie

Kult Kompagnie