Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

11e Summerlake 2017

za 16 september 2017

van 12.00 tot 23.00 uur / € 19,50-25,- en 35,-/ 4 area's.De hele dag de zon op je bol, knallen in één van de tenten of chillen op het foodplein! Het kan allemaal!!!

Het wijkpark Molenvliet biedt de bezoekers het ultieme festivalgevoel in een intieme setting. Omgeven door water, veel groen, verschillende gezellige area's en een licht glooiende heuvel (the Valley) met perfect uitzicht op de mainstage.

 

Tickets

  • Super Early Bird Ticket €25.00
  • Early Entree Ticket (voor 13:00u binnen zijn!) € 19,50
  • Regular Ticket €35.00

 

Line Up zie nieuws

 

Bereikbaarheid
Het Summerlake Outdoor Festival is zeer goed bereikbaar met de fiets, auto of het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer
Station Woerden heeft directe aansluitingen met de bus en trein naar alle grote steden. Kijk op www.9292.nl voor de actuele tijden. Vanaf het station rijden er pendelbussen.

Pendelbussen
Wanneer je zorgt dat je tussen 11:00u en 18:00u bij Station Woerden staat (parkeerterrein zuidzijde), kun je direct in een van de pendelbussen springen. De buschauffeur brengt je dan in ca. 5 minuten veilig en rechtstreeks naar de hoofdingang van het festival. Een retourtje voor de reis koop je ter plaatse voor €5,-. Vanaf 19:30u tot 00:30u staan de pendelbussen weer op je te wachten en brengen je netjes terug naar het station. Verlies je retourticket niet want de buschauffeur gaat je op de terugreis vragen om deze te tonen!

Met de auto
Neem op de A12 afslag Woerden en ga vervolgens de Wulverhorstbaan op. Volg daar de verkeersborden (P-borden Summerlake). Tegenover het festivalterrein wordt een parkeerterrein ingericht voor bezoekers van het festival. Parkeren in de wijk is op last van de politie en gemeente niet mogelijk en de toegangswegen naar de wijk zijn afgesloten. Let op: er worden deze dag boetes uitgedeeld dus wees gewaarschuwd!


Info
De minimum leeftijd voor het Summerlake Outdoor Festival is 18 jaar. Er kan bij de ingang om een geldige legitimatie gevraagd worden. Zorg dat je deze bij je draagt. De verschillende area’s op Summerlake zijn zowel outdoor als indoor. Verder zijn er voldoende kluisjes aanwezig. Aan het einde van de dag kan het afkoelen, neem dus iets warms mee!

Kluisjes
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig waar je veilig jouw spullen kan opbergen. Een standaard kluis huur je voor €7,-, een grote kluis voor €9,-. Deel een kluisje met je vrienden! Belangrijk: scherm de pincode van je locker goed af!

Sigaretje roken?
Zoals we allemaal al weten is roken in gesloten ruimtes niet toegestaan. Een festivaltent is ook een gesloten ruimte waar niet gerookt mag worden. Ook het Summerlake Outdoor Festival staat onder toezicht! Daarom willen we jullie er op wijzen dat in de festivaltenten NIET mag worden gerookt op laste van verwijdering van het terrein.


Fotoalbum van 11e Summerlake 2017


Locatie

Stadspark Molenvliet


a: algemeen Evenementen

a: algemeen Evenementen