Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Straattheaterfestival Woerden 2017

za 24 juni 2017

start met de parade om 12.00 uur eind-act 17.30 uur kerkplein.

Een begrip in het Woerdense en ver daarbuiten, een straattheaterfestival in de oude binnenstad van Woerden met nationale en internationale professionele artiesten.

 

Zaterdag 24 juni 2017 start de 32e editie van het Woerdense Straattheaterfestival.

De laatste voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft weer een heel mooi programma te worden met zeer veel verrassende Straattheater acts in de binnenstad van Woerden.


Alle artiesten zijn geboekt! (Zie Programma 2017 hieronder).

  • Wat dacht u van ULIK met ROBOTIK! Een machine komt tot leven, een combinatie van een wilde achtbaanrit en een trommel voorstelling. Mens en machine kunnen perfect samenspelen. Een muzikaal, humoristisch en visueel spektakel.
  • Of  Frans Custers met Votre Zjean ; Zjean is sinds jaar en dag Lakei en verstaat zijn vak. Hij behandelt u altijd met respect. Maar let op: Met overdreven gladheid bewerkt hij u. Zijn doel is altijd het versterken van zijn eigen maatschappelijke en financiële positie die echter minder hoog is dan hij zelf wil laten voorkomen. Hij schuwt daarbij geen enkel middel en dus wees op uw hoede.
  • Theater Irrwisch met Mudjumping; Eigenwijs straattheater. Het zijn vagebonden, zwervers. Ze zijn altijd in beweging en zijn nergens thuis – en zo zien ze er ook uit . Ze leven van het showen wat ze kunnen, en ze kunnen veel doen. Schippers, verhalenvertellers, acrobaten, drummers, zangers ….. maar echt niet alleen dat, want dat is niet waar het allemaal om draait. Het gaat meer om wat er tussendoor gebeurd, tussen de trucs, tussen de zwervers onderling en het publiek, eigenlijk alles tussen de regels door. Want wat belangrijk is, is niet wat je kunt doen, maar de manier waarop je het doet. Een ontroerend verhaal over het leven op straat en elders.

 

Zet 24 juni 2017 vast in uw agenda want het belooft een heel mooi spektakel te worden!

 


 
 


Fotoalbum van Straattheaterfestival Woerden 2017


Locatie

Binnenstad Woerden


Straattheaterfestival Woerden

Straattheaterfestival Woerden