Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kapelconcert Excelsior

za 2 juli 2016

Vrije(gratis) inloop tussen 15.00 en 17.00 uur Concert Excelsior o.l.v. Hans van Hees. M.M.V. Peter Ravensberg, Conny Boon en Castellum Saxofoonkwartet

Kapelconcert in de mooi gerestaureerde Kapel Weddesteyn.

 

Het orkest van Excelsior brengt deze middag een licht en veelzijdig programma dat samengevat kan worden als 'Feeling Good' muziek en waarvan diverse nummer bekend in de oren zullen klinken (o.a. het gelijknamige nummer van Michael Bublé).

 

Meezingen

Verder is bij de programmering gedacht aan jong en oud met hoogtepunten uit Disney’s animatiefilm Frozen en een medley van Oud Hollandse Liedjes met de solisten Peter en Conny.

Uiteraard mag het publiek meezingen.

 

Korte intermezzo’s zijn er van het Castellum Saxofoonkwartet. Zij traden al eerder op met Excelsior en deden onlangs een soundcheck in de kapel; beiden beviel hen uitstekend dus dat belooft veel moois. Deze virtuoze Woerdense saxofonisten spelen werken van Leonard Bernstein (uit de West Side Story), George Gershwin (o.a. I Got Rhythm) en thema’s uit Pirates of the Caribbean.

 

Iedereen uit Woerden en omstreken is van harte welkom om gewoon eens even binnen te lopen en korter of langer van de muziek te komen genieten. 

 

Vanzelfsprekend zijn de buurtbewoners uit het Staatsliedenkwartier en bewoners van Weddesteyn, Hofplein en Vossenborgh hierbij ook uitgenodigd.

 

Er zijn ongeveer 150 zitplaatsen*, diverse staanplaatsen en er kan een drankje genuttigd worden.

De toegang is gratis (vrije giften zijn altijd welkom).

 

*Voor zitplaatsen wordt aangeraden vroeg te komen en bij mooi weer gaan de toegangsdeuren wijd open, zodat ook buiten van de musici (en een verkoelend drankje) genoten kan worden.
 

 

                                                     Sax, kwartet Castellum


Locatie

Kapel Weddesteyn, Utrechtsestraatweg 50 Woerden


Kapel Weddesteyn. St.

Kapel Weddesteyn. St.

  • Meer informatie over Kapel Weddesteyn. St. vindt u in de cultuurmap: Kapel Weddesteyn. St.
  • Bezoekadres: Utrechtsestraatweg 50, Woerden
  • Contact: J van Vianen | telefoon: 0348-419277 | jvianen@planet.nl