Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kunst & Culinair Terras

za 2 juli 2016

Rondlopen gratis, - zitplaats € 5,- incl consumptie

Om 12:00 uur start het evenement met de opening van de zomerexpositie, de lunch en muzikale begeleiding van Martijn Buijnsters en Isabel Miralles met Spaans klassiek.

Later in de middag schakelen we langzaam over naar akoestisch uitgevoerde nummers van de Red Hot Chili Peppers oa. door Leanne Sieling en Jantine van Dijk die een prachtige eigen interpretatie van de nummers hebben gemaakt. Daarna de echte covers door de band The Loot en Huxley.

 

Rond lunchtijd en tegen het einde van de middag is het verstandig om een tafeltje te reserveren want Ad Brak Catering is onze gastheer met een pikante bite, tapas en live-cooking.


Voor € 5,- per persoon heb je gegarandeerd een plekje op het terras en krijg je er een drankje voor terug. Geef je op via: info@sillekunst.nl

 

 

Kunst, terras en muziek

ze vormen een bijzondere combinatie die ontstaan is tijdens de doorgang van de Tour de France vorig jaar toen pal voor het pand van Galerie Sille. Er was veel belangstelling voor de thema-expositie met als inspiratiebron het wielrennen. Men genoot van het Franse terras en de toepasselijke chansons die live op het terras werden gezongen. Nu gaan we het sfeertje weer evenaren helaas zonder de tour maar met nog veel meer passie en pit.
Jan van der Vlist verzorgt het terrasmeubilair en Jan Vermeij Zonwering plaatst grote parasols, mocht de zon te fel schijnen of het zou gaan druppelen. Wees erbij!


 


Locatie

Goudsestraatweg 8 - 3421 GJ - Oudewater


Galerie Sille

Galerie Sille

  • Meer informatie over Galerie Sille vindt u in de cultuurmap: Galerie Sille
  • Bezoekadres: Goudsestraatweg 8, 3421 GJ Oudewater
  • Contact: Tamara Sille. | 0348 - 748 115 | info@sillekunst.nl