Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Bravour Shantyfestival 2016

za 11 juni 2016

start circa 10..00 uur op plein Hoochwoerd. 8 shantykoren, 5 podia, oude beroepen, demonstraties

De Woerdense straten en pleinen stromen vol met enthousiaste muzikanten en zangers die de vrijdagavond en zaterdag gezelligheid brengen voor iedereen die het horen wil.  Een feest voor jong en oud waar nog lang over zal worden nagepraat. Naast de aanwezigheid van shantykoren kan het publiek ook genieten van de vele kraampjes met eten, drinnken en oude ambachten.

Dansen op straat, een hapje en een drankje op een van de vele gezellige terrassen die de binnenstad Woerden rijk is, wat wil een mens nog meer!

Programma van het 10eBravour Shantyfestival 2016
 

  • Aankomst, koffie en kennismaking deelnemende Shantykoren in de tenst aan de kop van de haven, naast restaurant De Dukdalf.
  • 10.00 uur Officiële opening Shantyfestival op Plein Hoochwoert door Marieke van der Kleij, Projectleider kaasmarkten – Woerden Boerenmarkt stad.
  • 11.15 uur Start van het Shantyfestival op diverse podia
  • 11.30 uur in de binnenstad en haven van Woerden optredens van 8 verschillende Shantykoren op 5 verschillende podia. Bekende en minder bekende liederen worden door de koren op enthousiaste wijze in verschilende uitvoeringen ten gehore gebracht. Een feest voor jong en oud!
  • 17.15 uur Prijsuitreiking en zang met alle koren op het kerkplein
  • 18.00 uur Kijkend over de haven naar de ondergaande zon, nagenieten van een prachtige dag, afscheid nemen van onze gasten en nadenken over hoe het de volgende keer nog beter kan.

Locatie


woerden centrum

Koor Bravour & Shantyfestival

Koor Bravour & Shantyfestival