Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

BruusQ - Inloophuis 'Leven met kanker'

zo 2 november 2014

Vanaf 16.00 uur, toegang is gratis.

Op zondag 2 november speelt BruusQ in het Inloophuis "Leven met Kanker", Wilhelminaweg 12 te Woerden. BruusQ is een Nederlandstalige band, die eigengemaakte nummers ten gehore brengt.

De muziek is te beschrijven als Eigenwijze Nederlandstalige Muziek, door de eigen twist die de band aan zijn muziek meegeeft. Recent heeft BruusQ zijn eerste CD uitgebracht, genaamd "Alles Verander(d)t". De band bestaat uit zanger Ivan van den Helder, gitarist Marco van der Bij, cajonist Dimitri Muskens en bassist Luuk van Zutphen. Twee van de bandleden, Marco en Ivan, komen uit Woerden. Zelf beschrijft de band zijn muziek als "Poëzie op muziek", vanwege de poëtische teksten.

Het Inloophuis "Leven met kanker" heet u van harte welkom om te genieten van dit muzikale optreden. De middag begint om 14.00 uur en duurt tot ca 16.00 uur. Iedereen is welkom; toegang en consumpties zijn gratis.

 

Voor nieuwe bezoekers is er in de pauze een rondleiding met uitleg over wat het Inloophuis te bieden heeft. Kortom een unieke gelegenheid om kennis te maken met Inloophuis 'Leven met kanker', Wilhelminaweg 12 te Woerden.


Locatie

Inloophuis 'Leven met kanker'
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden

Inloophuis 'Leven met kanker'

Inloophuis 'Leven met kanker'