Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Op deze pagina's zullen zich, in de nabije toekomst meer columnisten voorstellen.

Het is, in elk geval de bedoeling dat er veel mensen een column maken zodat er (bijna) wekelijks een nieuwe column op de site prijkt.

 

Columnisten

 

1. Krelis

Krelis is, u begrijpt het al een psuedoniem, (dus niet zijn echte naam).

Krelis schrijft, heel af en toe, iets van zich af, en dat noemen wij dan een column

2. Frans Lander

Cultuurfilosoof, was en is nog steeds actief betrokken bij de Woerdense cultuur, kenner van beeldende kunst en daardaar ook opener van menige expositie, waarover hij dan weer columns schrijft.

3. Marco van der Bij

Muzikant, tekstschrijver, en stadsdichter van 2013 tot 2016 en nog steeds bezig met de promotie van poeziƩ, hij schrijft onregelmatig columns voor ons, soms doet hij dat in dichtvorm.

4. Carla Vermeent

Fotografe, maatschappelijk betrokken en vanaf nov 2016 heeft ze een eigen foto column, waarin ze op geheel eigen wijze oude en nieuwe mede-Woerdenaren aan u voorstelt.

5. Karel v.d. Bosch

ex-directeur KUVO, en (nog steeds) betrokken bij tal van culturele initiatieven, o.a eindredacteur website, organisatie verkiezing (jeugd) staddichter, 5 mei jubilea, diverse kunst en educatieprojecten. 1e column verschijnt binnenkort.

 

Mocht u ook interesse hebben in het schrijven van een column neem dan contact op met de redactie via webmaster@cultuurlokaal.nl